vrijdag 6 februari 2009

Onze ouwe!

Quincy
Met onze Quincy gaat het gelukkig weer stukken beter, januari was een maand met onzekerheden van vallen en op staan, nu zit er weer een opgaande lijn in en is hij drie ons aangekomen en smult van zijn seniorenbrokken. Hij is meer alert, volgt de dingen van de dag met meer aandacht.

Nu ik hem al zo´n vier weken stipt minimaal om de anderhalf tot twee uur uitlaat, heeft dit ritme geresulteerd in een weer zindelijke oude hond, die even de kluts kwijt was.
Voor de nacht heb ik een bench aangeschaft, wat hij na eerst wat gemor nu heel erg prettig vindt, negen op de tien nachten blijft hij droog.

Vandaag lijkt het wel lente alhoewel ik nog geen sneeuwklokje heb kunnen ontdekken, tijd voor een aangename voorjaarswandeling en onze tenniesballendebeardieboys mogen in de tuin onder ´n prille voorjaarszon op zoek naar de Mol, hun baas is al de hele winter in de weer om deze lieve diertjes op allerlei manieren duidelijk te maken, dat we niet gediend zijn van die hoge bergen in onze tuin.Maar ze zijn hardleers.


Beardiertje

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat het weer wat beter met Quincy gaat. Hij zal het zelf ook wel prettig vinden dat hij zichzelf droog kan houden. Het is vaak geen onwil van ze.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen