vrijdag 3 september 2010

Mijn hartewens vervuld
Maandag j.l zijn we pupjes gaan kijken bij Imke en Ina Groenier, natuurlijk wilden we zien hoe Polleke reageert op een toekomstig puppenkind.
Gisteren was de great day, ik was al om 5 uur wakker, kon de slaap maar moeilijk vatten.
Tijdens onze rit van maar 70 km trokken zware regengordijnen voorbij en zorgden voor slecht zicht.
Eenmaal gearriveerd werden we zo als altijd hartelijk ontvangen, een mega puppiepakket kregen we mee, alles werd tot in de puntjes verzorgd, mijn complimenten voor deze geweldige zorg.Voor we naar huis reden gingen we nog even op de kiek, toen begon de rit voor ons puppenkind naar Duitsland, waar we al 3 1/2 jaar met veel plezier wonen.
Na ´n kwartier gingen we even tanken, ideaal moment voor een plasje, wat direct kwam. Hierna hebben we nog tweemaal een plas-stop gemaakt met wederom een mooi resultaat, direct de hemel in prijzen natuurlijk, hij is dol op autorijden zoals de meeste beardies en geen teken van misselijkheid, een enthousiaste reisgenoot dus.Polleke vond het geweldig en kon zijn ogen niet van hem afhouden, vrienden voor het leven.
Bij thuiskomst stond alles voor hem klaar, de eerste indrukken, hier genoten we allen van.
Kennismaking in winkel, vrienden in onze omgeving, de eerste maaltijd, de tuin, waar hij meteen een natte poot kreeg door een misstap.s´Avonds werden de plasjes en poepjes netjes in de tuin gedaan, zijn lievelingspeelgoed met nestgeur deed hem goed, hij is frank en vrij, weet zijn weg goed te vinden naar de plek waar vers water en puppyvoer voor hem zijn klaar gezet. Hij laat het zich goed smaken en slobberd zijn water luidruchtig op, wat ons een glimlach bezorgd van oor tot oor.
Zijn eerste nacht in de bench is goed verlopen, de eerste 5 a 10 minuten piepte hij , nadat Pol ook wat luidruchtig blafte omdat hij hier niet van gediend was, heeft hij de strijd maar opgegeven.Wat een heerlijke eerste nacht, we hebben aan een stuk doorgeslapen, om een uur of 5 werd ik wakker, hoorde niets, een ideaal moment dus,om te belonen, zijn kleed was nog droog.
Direct nam ik hem mee naar buiten met een goed resultaat.
Boodschappen doen is een moment van alleen zijn, ook hier heeft hij zich keurig gedragen.De stofzuiger vind hij geen probleem, hij is dol op zijn speelgoed, die hij aangeboden krijgt, ook een kluif (kouwstaaf) wordt gretig in ontvanst genomen.
Ook zijn eerste borstelbeurt van zo´n drie minuten was een leuk onderonsje.
Zelf geniet ik tijdens het lezen van alle officiele papieren, brochures en boeken die ik heb gekregen, al is het mijn vierde pup, ik lees het met veel aandacht om niets te hoeven missen.Ik verheug me op onze kinderen die vanavond komen, dit weekend komen we er samen wel uit, de nieuwe naam voor ONS puppenkind.(Wordt vervolgd).
Beardiertje


3 opmerkingen:

 1. Heel veel geluk en plezier gewenst met jullie puppenkind!!!
  Dikke knuf voor jullie en Pol en natuurlijk puppenkind!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik wens jullie veel geluk met jullie puppetje!!
  Dikke knuf voor jullie allemaal ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Lidy dat jullie weer een lief puppenkind in huis hebben gekregen! Ik wens jullie allemaal veel plezier met hem toe en ik hoop dat Polleke nog lang getuige van hem mag zijn.
  Lieve groeten van Anita en Tender

  BeantwoordenVerwijderen