donderdag 16 september 2010

Rije,rije,rije... in een wagentje!


Dat Charley dol is op rijden, is ons duidelijk, zijn eerste rit was reeds al een succes.
Vanmorgen, tijd voor een paar boodschapjes, onderweg een stop gemaakt voor een inimini-wandeling aan de riem langs het meer. De zon scheen lekker op zijn zwarte puppievachtje, wandelend langs de vele paddestoelen. De heerlijke boslucht, die nog een rijker aroma had gekregen door de vele regen, was goed voor een heerlijk collectief snuiven.

Vandaag stond de oefening, "in de auto blijven", op ons programma, terwijl Jos de winkel bezocht, bleef ik in de buurt om af en toe ´n kijkje te nemen om goed gedrag te belonen en de tijd wat te verlengen.
Het mandje waar hij in lag, hebben we verbannen, een vachtje is voldoende, Polleke vindt het helemaal geweldig, om weer met z´n tweetjes te zijn, in de achteruitkijkspiegel zie ik weer vertrouwde beardie-SNOETEN die me doen denken aan een stel die elke dag op schoolreis zijn.


Van de week hebben we een regenvrij en zonnig uurtje besteed om een toertje te maken met de doggyride. Pol liep de eerste helft naast mijn fiets en mocht daarna bij Charley in de Beardie-Bolide. De koude wind speelde met het vachtje van ons puppenkind, toch maar de luikjes naar beneden gedaan, behalve aan de achterzijde.
Ook dit bleek een succes en is goed voor vele mooie tochtjes in de toekomst.

Beardiertje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten